Fiat Dealer Broekhuis Schagen B.V.

OVER ONS

Als officiële Fiat-dealer is Broekhuis dé organisatie die helpt bij het maken van de juiste keuze voor een nieuwe Fiat of Fiat Professional. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor elk type onderhoud en reparatie aan uw Fiat. Ons enthousiaste team Fiat-specialisten staat voor u klaar. Graag tot ziens in onze vestiging in Schagen!


Broekhuis Schagen is onderdeel van Broekhuis, een dealerholding die sinds 1932 uitgegroeid is tot dé partner in mobiliteit. Al meer dan 85 jaar bieden wij met onze uiteenlopende activiteiten een totaaloplossing op mobiliteitsgebied. Wij beschikken over een uitgebreid dienstverleningspakket met onder andere (private) lease, autoverhuur, wagenparkbeheer, bedrijfswageninrichting, financieringen en verzekeringen.


Onze dagelijkse drijfveer is hierbij niet alleen de auto, maar juist ook de mens in en achter de auto. Daarom staat achter de naam Broekhuis: “beweegt mensen!” Onze ambitie is alles voor een enthousiaste klant. Met deze belofte halen wij het beste uit onszelf, zodat u onbezorgd mobiel blijft.

ACTIES & AANBIEDINGEN

Bij Broekhuis Schagen B.V. is het onze missie om u te helpen bij het kopen van een nieuwe of gebruikte auto. We bieden een ruim assortiment aan van modellen tegen gunstige voorwaarden. Heeft u onze acties en aanbiedingen al bekeken?

SERVICE EN ONDERHOUD

Voor een servicebeurt, schadeherstel of onderhoud aan uw Fiat gaat u natuurlijk naar de Fiat dealer. Broekhuis Schagen B.V. beschikt over ervaren technici en originele onderdelen om een uitstekende service te garanderen voor uw Fiat. Maak direct een werkplaatsafspraak.

-->