Nationale actie

Nationaal

NIEUWE BEDRIJFSWAGENS UIT VOORRAAD
• Extra voordeel, oplopend tot €12.000
• Rijden binnen 10 dagen

MAAK OK DE SLIMSTE KEUS EN KIES EEN FIAT BEDRIJFSWAGEN UIT VOORRAAD
Als ondernemer wilt u niet maanden wachten op een nieuwe bedrijfswagen. Of het nu gaat om vervanging van uw huidige bedrijfswagen of uitbreiding dankzij extra aangenomen werk. Speciaal daarvoor heeft Fiat Professional De Slimste Keus:

• Nieuwe bedrijfswagens uit voorraad
• Met extra voordeel, oplopend tot €11.000*
• Rijden binnen 10 dagen

Een slimmere keus is er niet! Bekijk direct de voorraad

AANTREKKELIJKE PRO EDITION SERIE UIT VOORRAAD
Op zoek naar een zeer compleet uitgeruste bedrijfswagen tegen een aantrekkelijke prijs? Maak dan kennis met de tijdelijk verkrijgbare Pro Edition serie van de Fiat Doblò, Talento en Ducato. Ook in deze voertuigen bent u binnen 10 dagen op weg naar de volgende klus. Zolang de voorraad strekt uiteraard. Bekijk de overtuigende specificaties hieronder en informeer bij de dealer naar de actuele beschikbaarheid.


Ontdek de Fiat Doblò Pro Edition, v.a. €11.890 / €5 per dag
Ontdek de Fiat Talento Pro Edition, v.a. €16.995 / €7 per dag
Ontdek de Fiat Ducato Luxury Pro, v.a.€17.500 / €7 per dag


Bent u op zoek naar meer informatie over deze promotie?

Disclaimer: De catalogusprijs is excl. btw/bpm, kosten rijklaar maken, verwijderingsbijdrage en leges.  Actie geldig van 1 t/m 31 maart 2020. Maximaal vermeld voordeel van €11.000 o.b.v. Ducato Luxury Pro L3H2, zolang de voorraad strekt. Financiering via FCA Capital Nederland B.V. (KVK 30085071) op basis van 6,9% Financial Lease, looptijd max 72 maanden, slotsom en aanbetaling mogelijk. Het maximaal te financieren bedrag verschilt per model. Informeer bij de dealer naar de minimale en maximale kredietbedragen, de voorwaarden en een passende offerte. Het getoonde beeldmateriaal kan afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en (type)fouten voorbehouden.-->