OVER ONS

Als officiële Fiat-dealer is Broekhuis dé organisatie die helpt bij het maken van de juiste keuze voor een nieuwe Fiat of Fiat Professional. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor elk type onderhoud en reparatie aan uw Fiat. Ons enthousiaste team Fiat-specialisten staat voor u klaar. Graag tot ziens in onze vestiging in Schagen!


Broekhuis Schagen is onderdeel van een dealerholding die sinds 1932 uitgegroeid is tot dé partner in mobiliteit. Al meer dan 85 jaar bieden wij met onze uiteenlopende activiteiten een totaaloplossing op mobiliteitsgebied. Wij beschikken over een uitgebreid dienstverleningspakket met onder andere (private) lease, autoverhuur, wagenparkbeheer, bedrijfswageninrichting, financieringen en verzekeringen.


Onze dagelijkse drijfveer is hierbij niet alleen de auto, maar juist ook de mens in en achter de auto. Daarom staat achter de naam Broekhuis: “beweegt mensen!” Onze ambitie is alles voor een enthousiaste klant. Met deze belofte halen wij het beste uit onszelf, zodat u onbezorgd mobiel blijft.


ONZE VESTIGING