Nieuwe Jeep® Compass 4xe

Modellen

ACTIES

Bekijk onze acties:

Overzicht

Nieuwe Jeep® Compass 4xe

Plug-in Hybrid
190/240 pk
1,9 - 2,0 l/100 km / 16,1 - 16,6 kWh/100 km
5
44- 47 g/km
6 Versnellingen Automatisch

Details

De Nieuwe Jeep® Compass 4xe

DE NIEUWE JEEP® COMPASS 4XE PLUG-IN HYBRID

JEEP®’S INNOVATIEVE HYBRIDE SUV

De nieuwe vierwielaangedreven Compass 4xe plug-in hybride maakt zijn debuut in de 80th Anniversary-editie, een speciale jublieumuitvoering ter ere van Jeep®’s 80-jarig bestaan.

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Exterieur

MODERNE STIJL, VERTROUWDE WAARDEN

De nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid onderscheidt zich door een moderne, frisse look die zijn authentieke Jeep-karakter nog beter tot uiting laat komen.

NIEUW GEZICHT

Dankzij zijn aangescherpte design oogt de nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid nog eleganter en zelfbewuster. De herziene zevensleufs Jeep-grille eist nog sterker de aandacht op, waardoor het front nog breder en imposanter overkomt.

 

4XE-STATEMENTS

Het verchroomde 4xe-embleem op de achterklep en de specifieke blauwomlijnde Compass-badge onderstrepen het emissiearme karakter van de Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid.

LICHTMETALEN VELGEN

Voor velgen van de nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid hebt u de keuze uit een geheel vernieuwd aanbod van stijlvolle designs.

 

17-INCH LICHTMETALEN VELGEN

Standaard op de Trailhawk®

18-INCH FACETGESLEPEN LICHTMETALEN VELGEN

Standaard op de Compass Limited

19-INCH LICHTMETALEN VELGEN MATGRIJS

Standaard op de Compass S en Compass 80th Anniversary

ELEKTRISCH BEDIENBARE ACHTERKLEP

De elektrisch bedienbare achterklep kan worden geopend zonder uw handen te hoeven gebruiken: een voetbeweging onder de bumper volstaat om de klep te openen.*

*Niet te combineren met trekhaak.

ORIGINELE JEEP®-ACCESSOIRES VAN MOPAR®

Met originele accessoires van Mopar® kunt u uw nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid exact aan uw specifieke wensen op het gebied van styling en functionaliteit aanpassen. Bekijk het aanbod.

-          EVBOX ELVI SLIMME THUISLADER

-          BUITENSPIEGELKAPPEN

-          ALLESDRAGERS EN FIETSDRAGER VOOR DAKTRANSPORT

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Interieur

INNOVATIEF INTERIEURDESIGN

Het interieur van de nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid combineert een hoog comfortniveau met geavanceerde technologie en een geraffineerde styling.

NIEUW DASHBOARD-DESIGN

UCONNECT™-SCHERM IN TABLETFORMAAT

Het nieuwe intelligente Uconnect™-systeem heeft een scherm in tabletformaat dat uit het dashboard naar voren komt. Met een diagonaal van 10,1 inch is dit beeldscherm maar liefst 30% groter dan bij de vorige generatie Uconnect™-systemen.

 

GROOT DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL

Het nieuwe volledig digitale instrumentenpaneel met 10,25-inch kleurendisplay heeft een aanraakoppervlak van 244 x 91mm en biedt een ongekend scherp beeld in HD-kwaliteit.

NIEUW STUURWIEL

Het nieuwe stuurwiel biedt maximale stuurprecisie. De bekleding van zwart techno-vinyl afgewerkt met verfijnde stiksels, ziet er niet alleen fraai uit, maar staat ook garant voor maximale grip.

 

HOOGWAARDIGE AFWERKING

Het nieuwe dashboard onderscheidt zich door zijn strakke lijnen en hoogwaardige afwerking. De bekleding van Nappa-leder, standaard vanaf de Compass Limited, creëert in combinatie met specifieke designelementen als de nieuw ontworpen luchtroosters een ambiance waarin elegantie en stijl harmonieus samenvloeien met typisch Jeep-karakter.

 

EXCLUSIEVE STOELBEKLEDING

De stoelbekleding is verrijkt met exclusieve details, zoals de donkergrijze stiksels waarmee de lederen bekleding van de Compass 4xe Plug-in Hybrid S is afgewerkt.

ALLE RUIMTE DIE U NODIG HEBT

Overal in het interieur vindt u handige vakken en opbergruimten voor alles wat u onderweg bij de hand wilt hebben.

 

MEER OPBERGRUIMTE

De bergruimte in de kastjes en open vakken in het dashboard, de middenconsole, de tunnelconsole en de armsteun tussen de voorstoelen is meer dan verdubbeld: het totale volume is toegenomen van 2,8 tot 7,2 liter.

ORIGINELE JEEP®-ACCESSOIRES VAN MOPAR®

Met de interieur- en bagage-accessoires van Mopar® kunt u de functionaliteit van uw Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid precies aan uw behoeften aanpassen. Permanent of alleen voor een verre vakantiereis. Net wat u wilt.

-          UITSCHUIFBARE ORGANIZERSTANGEN VOOR BAGAGERUIMTE

-          VLOERMATTEN MET 4XE-LOGO

-          ORGANIZERTAS VOOR BAGAGERUIMTE

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Technologie

VOOROP IN INTERACTIEVE TECHNOLOGIE

Met het innovatieve Uconnect™-scherm in tabletformaat, het volledig digitale instrumentenpaneel met 10,25-inch display en de geavanceerde 'Hey Jeep®'-spraakassistent, loopt de nieuwe Jeep® Compass voorop op het gebied van interactieve technologie.

NIEUWE GENERATIE UCONNECT™-SYSTEEM

Het grote scherm in tabletformaat is het meest opvallende element van het nieuwe, intelligente Uconnect™-systeem. Maar ook onderhuids is de technologie enorm verbeterd: zo heeft het systeem een aanzienlijk snellere processor en heeft de sofware een ingrijpende update gekregen ter ondersteuning van een reeks nieuwe connectiviteitsfuncties.

 

NIEUWE HARDWARE

Het nieuwe Uconnect™-scherm, dat als een tablet uit het dashboard naar voren komt, is 30% groter dan het oude display en biedt een haarscherp beeld Ultra HD-kwaliteit. De processor van het systeem is tot vijf keer krachtiger dan voorheen, waardoor bijvoorbeeld spraakopdrachten sneller worden verwerkt en het navigatiesysteem de route aanzienlijk sneller kan (her)berekenen.

 

SNELLER EN INTUÏTIEVER

Het revolutionaire besturingssysteem opent de deur naar nieuwe content en bedieningsfuncties. Bedieningselementen werken directer en intuïtiever en dankzij de ondersteuning van multi-touch-gebaren kunt u bijvoorbeeld sneller met de interactieve schuifbalk door de pagina's scrollen en kunt u apps eenvoudig via 'drag-and-drop' naar eigen voorkeur rangschikken.

 

DRAADLOZE VERBINDING

Bij het nieuwe Uconnect™-systeem behoort gedoe met kabeltjes tot het verleden: via bluetooth kunt u draadloos uw smartphone aan het systeem koppelen. Het is zelfs mogelijk een tweede telefoon aan het systeem te koppelen, zodat ook een van uw mede-inzittenden draadloos toegang tot alle ondersteunde apps kan krijgen.

 

HÉ JEEP®!

De nieuwe spraakassistent 'Hey Jeep®' maakt het mogelijk rechtstreeks tegen de auto te praten. Na het zeggen van “Hé Jeep®!" om het systeem op te starten, kunt u met natuurlijke gesproken opdrachten bijvoorbeeld de instellingen van de airco aanpassen of de muziek selecteren waar u onderweg naar wilt luisteren. Op dezelfde manier kunt u ook een navigatiebestemming invoeren, want deze innovatieve spraakassistent wordt volledig ondersteund door het geïntegreerde TomTom™-systeem.

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Updates

AUTOMATISCHE SOFTWARE-UPDATES

Dankzij de ondersteuning van 4G biedt het Uconnect™-systeem de mogelijkheid om de software en content via de Jeep®™-app te laten updaten zonder een bezoek aan de dealer te hoeven brengen.* Ook de kaarten van het navigatiesysteem kunnen op deze manier worden geactualiseerd.

*Alleen beschikbaar bij afsluiten van een My Wi-Fi-abonnement.

 

VRAAG HET ALEXA

​Een aantal van de Uconnect™ Services die toegankelijk zijn via de My Uconnect™-app ondersteunen de Alexa-spraakassistent.* Dit biedt u bijvoorbeeld de mogelijkheid om vanuit de auto met spraakopdrachten een maaltijd te laten thuisbezorgen of, wanneer u een slimme thermostaat thuis hebt, de verwarming in huis alvast wat hoger te zetten.**

CONTACT VANUIT UW JEEP® MET UW THUIS

Dankzij de ondersteuning van de Alexa-spraakassistent kunt u met spraakopdrachten rechtstreeks de smarthome-systemen in uw huis bedienen vanachter het stuur van uw Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid.* Zo kunt u met een simpel spraakcommando alvast de verlichting aanzetten of de oven voorverwarmen terwijl u naar huis rijdt.**

*Amazon, Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen.

**Alleen beschikbaar na afsluiten van een abonnement voor de betaaldienst My Wi-Fi en in combinatie met een pc waarop de Alexa-spraakassistent of Google Home™ is geïnstalleerd.

CONTACT VANUIT UW HUIS MET UW JEEP®

Omgekeerd kunt u via de Alexa-spraakassistent* of Google Home™ direct verbinding maken met uw nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid. Zo kunt u met spraakopdrachten bijvoorbeeld de brandstofvoorraad in de tank controleren of nagaan waar de auto geparkeerd staat.**

*Amazon, Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen.

**Alleen beschikbaar na afsluiten van een abonnement voor de betaaldienst My Wi-Fi en in combinatie met een pc waarop de Alexa-spraakassistent of Google Home™ is geïnstalleerd.

DRAADLOZE TELEFOONOPLADER

De draadloze telefoonoplader in de middenconsole maakt het mogelijk eenvoudig uw telefoon onderweg bij te laden.* Zodra u uw toestel op het laadvlak legt, wordt het opladen gestart. Een blauw lampje geeft aan dat het opladen bezig is, een groen lampje dat de batterij volledig is opgeladen.

*Alleen geschikt voor apparaten die Qi draadloos opladen ondersteunen.

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Uconnect™ Services

UCONNECT™ SERVICES

Via de Jeep®-app en de Uconnect™ Services hebt u op afstand toegang tot verschillende voertuigsystemen van uw Compass 4xe Plug-in Hybrid.  Zo kunt u bijvoorbeeld op uw telefoon de laadstatus van het accupakket controleren of op afstand een laadsessie starten wanneer de auto aan een slimme thuislader staat en het daltarief ingaat. Sommige diensten worden ondersteund door de Alexa-spraakassistent, zodat u uw opdrachten ook mondeling kunt geven.

MY eCHARGE

My eCharge biedt u allerlei handige functies voor het opladen van uw Compass 4xe Plug-in Hybrid. Zo kunt u bijvoorbeeld een laadstation of vrije laadpaal in de buurt zoeken, laadsessies afrekenen en uw laadhistorie bijhouden. Als u thuis een EVBox Elvi Connected Wallbox hebt, kunt u via deze dienst ook laadsessies op afstand programmeren of starten.

*Niet alle diensten zijn per direct beschikbaar. 

MY ASSISTANT

My Assistant biedt u de mogelijkheid om in noodgevallen of bij pech 24 uur per dag, 7 dagen per week rechtstreeks contact op te nemen met de Jeep-alarmcentrale via het touchscreen in het dashboard of de Jeep®-app op uw telefoon.* In sommige gevallen kunnen daarbij automatisch uw locatie en het chassisnummer van de auto worden doorgegeven.

 

MY REMOTE

My Remote biedt controle over uw auto op afstand. Zo kunt u met uw telefoon of smarthome-assistent de portieren vergrendelen of ontgrendelen, de verlichting in- of uitschakelen, opzoeken waar uw auto geparkeerd staat en volgen wat er met uw auto gebeurt wanneer u hem uitleent. Met de E-Control-functie is het mogelijk laadsessies te starten en te onderbreken en het interieur alvast op de juiste temperatuur te brengen terwijl de auto nog aan de thuislader of laadpaal staat.

 

MY CAR

My Car maakt het mogelijk op uw telefoon de brandstofvoorraad, de bandenspanning, het oliepeil en de kilometerstand te controleren. Ook kunt u via deze dienst meldingen ontvangen wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt of wanneer er door diagnose op afstand een storing wordt geconstateerd die moet worden verholpen.

 

MY NAVIGATION

Met My Navigation kunt u eenvoudig een navigatiebestemming rechtstreeks vanaf uw telefoon in het TomTom™-systeem importeren. Op de kaart kunt u actuele verkeersinformatie, weerberichten en flitsermeldingen laten weergeven. Ook kunt u het resterend elektrisch bereik bekijken of het dichtstbijzijnde openbare laadpunt zoeken.

 

MY ALERT

Met My Alert kunt u altijd een oogje op uw Compass houden. Wanneer het systeem een poging tot diefstal van uw auto vermoedt, bijvoorbeeld bij slepen, stuurt het systeem automatisch een alarmmelding per sms of via de Jeep®-app. Door op de Call-knop in de app te drukken, kunt u eventueel rechtstreeks de hulp inroepen van de alarmcentrale, die zo nodig de trackingfunctie kan inschakelen om opsporing door de politie te vergemakkelijken.

MY WI-FI

My Wi-Fi biedt u een mobiele hotspot in de auto waaraan u tot acht verschillende apparaten kunt koppelen. Zo kunnen u en uw reisgenoten onderweg net zo makkelijk internetten, chatten en muziek streamen als thuis. Via de Alexa-spraakassistent kunt u dat bovendien allemaal veilig handsfree doen.*

*Amazon, Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen.

DOWNLOAD MY UCONNECT™

Download de Jeep®-app vanuit de App Store of vanaf Google Play en ontdek alle mogelijkheden van Uconnect Services!

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Infotainment

VEILIG HANDSFREE

Het Uconnect™-systeem van de nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid ondersteunt Apple CarPlay en Android Auto™ voor veilig handsfree bellen en bediening van uw telefoon via het scherm in het dashboard of de toetsen op het stuurwiel.

APPLE CARPLAY®

Apple CarPlay is de makkelijkste en veiligste manier om uw iPhone in de nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid te gebruiken. Na het draadloos koppelen van uw telefoon aan het Uconnect™-systeem, kunt u via Siri of het touchscreen in het dashboard eenvoudig een navigatiebestemming instellen, bellen, berichten checken, audioboeken en podcasts beluisteren en nog veel meer.

*CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.

ANDROID AUTO™

Android Auto™ is speciaal ontwikkeld om veilig uw smartphone in de auto te kunnen gebruiken.* Op het touchscreen in het dashboard kunt u net als op uw telefoon door de pagina's met beschikbare apps bladeren om snel de app te vinden die u wilt gebruiken. Bijvoorbeeld Google Maps, dat u de snelste route naar uw bestemming toont en daarbij alternatieven geeft om de files te omzeilen.

*Android Auto, Google Play en andere handelsmerken zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc.

NIEUW DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL

Het nieuwe volledig digitale instrumentenpaneel met 10,25-inch HD-kleurendisplay biedt u een overzicht van alle rij- en voertuiggegevens die u tijdens het rijden nodig hebt. De inhoud en lay-out van de schermen kunt u naar eigen voorkeur personaliseren, waarbij u de keuze hebt uit twaalf verschillende basisconfiguraties.

 

e-COASTING

De e-Coasting-functie maakt bijladen van het accupakket tijdens het rijden mogelijk: tijdens het uitrollen en afremmen werkt de elektromotor als generator die de vrijkomende kinetische energie omzet in elektriciteit die naar de accu wordt teruggevoerd.

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Veiligheid

VEILIGHEIDSTECHNOLOGIE VAN DE NIEUWSTE GENERATIE

De nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid beschikt over veiligheidstechnologie van de nieuwste generatie om de veiligheid van uzelf, uw passagiers en alle andere weggebruikers te waarborgen.

ADAPTIVE CRUISE CONTROL

Adaptieve cruise control zorgt ervoor dat bij het handhaven van de ingestelde kruissnelheid ook altijd een veilige afstand tot voorliggers wordt aangehouden.

LANE KEEPING ASSIST

Dit systeem waarschuwt u wanneer u onbedoeld van rijstrook lijkt te wisselen. Wanneer u niet zelf niet ingrijpt, voert het systeem zelfstandig een stuurcorrectie uit om de auto weer in een veilige baan te brengen.

HIGHWAY ASSIST

De nieuwe Highway Assist-snelwegassistent van de Compass combineert de functies van de adaptieve cruise control en Lane Keep Assist om level 2 autonoom rijden op de snelweg mogelijk te maken. Het systeem regelt de snelheid op basis van de actuele snelheidslimieten en zorgt daarbij voor het aanhouden van een veilige afstand tot andere voertuigen. Camera's tasten de rijbaanmarkeringen af om de auto veilig in het midden van de rijbaan te houden.

 

VEILIGER VOOR IEDEREEN

De geavanceerde rijassistentiesystemen van de nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid verhogen niet alleen de veiligheid voor uzelf en uw passagiers, maar ook voor andere weggebruikers.

 

TRAFFIC SIGN INFORMATION

Traffic Sign Information (verkeersbordinformatie) bewaakt met behulp van informatie uit het TomTom™-navigatiesysteem constant de geldende maximumsnelheid en past bij overschrijding daarvan de rijsnelheid automatisch aan.

 

TRAFFIC SIGN RECOGNITION

Traffic Sign Recognition (verkeersbordherkenning) geeft belangrijke verkeersborden langs en boven de weg als pictogram in het instrumentenpaneel weer.

 

INTELLIGENT SPEED ASSIST

Intelligent Speed Assistance (intelligente snelheidsbegrenzing) maakt het bij overschrijding van de maximumsnelheid mogelijk de rijsnelheid automatisch tot de geldende limiet aan te passen.

 

ALTIJD WAAKZAAM

De nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid maakt gebruik van innovatieve technologie om de concentratie van de bestuurder te bewaken en in noodgevallen zelfstandig de remmen te bedienen. Deze proactieve systemen verhogen de veiligheid niet alleen voor uzelf, maar ook voor alle andere verkeersdeelnemers.

DRIVER DROWSINESS DETECTION

Driver Drowsiness Detection (alertheidsassistentie) herkent tekenen van concentratieverlies bij de bestuurder. Wanneer de waarden van de parameters die het systeem hiervoor vergelijkt met de waarden van 7 minuten eerder onder een bepaald minimumniveau komen, verschijnt er in het instrumentenpaneel een waarschuwingspictogram en klinkt er een akoestisch waarschuwingssignaal om de bestuurder aan te sporen een pauze te nemen.

AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING

Autonomous Emergency Braking (noodstopassistentie) waarschuwt met een akoestisch signaal en een melding in het dashboard wanneer een aanrijding met een voetganger, fietser of andere weggebruiker dreigt. Wanneer de bestuurder zelf niet tijdig ingrijpt, bedient het systeem automatisch de remmen om een ongeluk te voorkomen of de gevolgen daarvan te beperken.

360°-CAMERA

Het nieuwe parkeerhulpsysteem van de Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid maakt gebruik van een 360°-camera die een virtueel drone-beeld van bovenaf genereert om u een optimaal overzicht over de situatie te geven.

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Prestaties

EEN NIEUW MOBILITEITSCONCEPT 'BY JEEP®'

De nieuwe Jeep® 4xe-modellen bieden een antwoord op de mobiliteitsuitdagingen van vandaag. Twee motoren, een turbo-benzinemotor en een elektromotor, staan garant voor de prestaties die u van een Jeep mag verwachten en geven u de vrijheid om te kiezen hoe u wilt rijden: volledig electrisch, hybride of op de benzinemotor.

PRESTATIES OP JEEP®-NIVEAU

Met zijn 4xe-hybridetechnologie introduceert Jeep® een nieuw mobiliteitsconcept. Duurzaamheid en efficiency gaan daarbij samen met hoge prestaties op Jeep-niveau, zowel op de weg als in het terrein.

HYBRIDE AANDRIJVING

MINDER EMISSIES

Dankzij zijn innovatieve 4xe-technologie biedt de Compass 4xe Plug-in Hybrid een antwoord op de uitdagingen van de veranderende kijk op mobiliteit zonder ook maar iets van zijn authentieke Jeep-karakter kwijt te raken. De toepassing van een elektromotor ter ondersteuning van een compacte, efficiënte verbrandingsmotor maakt het mogelijk in de elektrische rijmodus geheel emissievrij te rijden. Maar ook bij gecombineerd van beide krachtbronnen is de CO2-emissie aanzienlijk lager dan bij conventionele auto's met alleen een verbrandingsmotor.

 

MAXIMALE EFFICIENCY

LAGER BRANDSTOFVERBRUIK

Gecombineerd gebruik van de elektromotor en benzinemotor zorgt voor een aanzienlijk lager brandstofverbruik zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. In de volledig elektrische rijmodus, waarin alleen de elektromotor en 11,4 kWh-accu voor de aandrijving worden gebruikt, wordt het brandstofverbruik zelfs tot nul teruggebracht. Datzelfde geldt voor de emissies.

 

VOORTREFFELIJKE PRESTATIES

REENDE KRACHTEN

Het gecombineerde vermogen van de elektromotor en benzinemotor staat garant voor voortreffelijke prestaties: de Compass 4xe Plug-in Hybrid van 240 pk/176 kW sprint in slechts 7,3 seconde naar de 100 km/h en heeft een topsnelheid 200 km/h in de hybride modus. In de elektrische modus bedraagt de topsnelheid 130 km/h.

FLUISTERSTIL RIJDEN

In de elektrische rijmodus rijdt de Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid niet alleen duurzaam, maar ook fluisterstil. In deze modus heeft hij een bereik van 50 kilometer, genoeg voor uw dagelijkse ritten door de stad. Maar ook om in alle stilte door de natuur te rijden.

*Voor de Jeep® Compass 4xe met een systeemvermogen van 240 pk

KEUZE UIT TWEE BENZINEMOTOREN

Voor de verbrandingsmotor van de Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid hebt u de keuze uit twee verschillende vermogensniveaus: 130 pk/96 kW en 180 pk/132 kW.

190 PK

VERBRANDINGSMOTOR

1.3 GSE Turbo 130-benzinemotor

AT6 4x4

De stille, lichte en uitzonderlijk efficiënte 1.3 GSE Turbo-benzinemotor is verkrijgbaar in een variant van 130 pk/96 kW en een versie van 180 pk/132 kW, beide gekoppeld aan een zestraps automatische transmissie.

 

ELEKTROMOTOR

44 kW/60 pk-elektromotor

60 pk

In de elektrische rijmodus wordt alleen de 44 kW/60 pk sterke elektromotor gebruikt en rijdt u fluisterstil en emissievrij. In deze modus heeft de Compass 4xe Plug-in Hybrid een bereik 50 kilometer, genoeg voor vrijwel alle dagelijkse korte ritten.

De waarden voor de CO2-emissie (gewogen, gecombineerd) van 44 - 47 g/km en het brandstofverbruik (gewogen, gecombineerd) van 1,9 -2,0 l/100 km zijn bepaald op basis van de WLTP-procedure (verordening (EU) 2018/1832). Deze waarden worden door de fabrikant in pre-goedkeuringstests gemeten volgens de WLTP-testmethode en kunnen afhankelijk van de definitieve typegoedkeuring aan verandering onderhevig zijn.

240 PK

VERBRANDINGSMOTOR

1.3 GSE Turbo 180-benzinemotor

AT6 4x4

De stille, lichte en uitzonderlijk efficiënte 1.3 GSE Turbo-benzinemotor is verkrijgbaar in een variant van 130 pk/96 kW en een versie van 180 pk/132 kW, beide gekoppeld aan een zestraps automatische transmissie.

 

ELEKTROMOTOR

44 kW/60 pk-elektromotor

60 pk

In de elektrische rijmodus wordt alleen de 44 kW/60 pk sterke elektromotor gebruikt en rijdt u fluisterstil en emissievrij. In deze modus heeft de Compass 4xe Plug-in Hybrid een bereik 50 kilometer, genoeg voor vrijwel alle dagelijkse korte ritten.

De waarden voor de CO2-emissie (gewogen, gecombineerd) van 44 - 47 g/km en het brandstofverbruik (gewogen, gecombineerd) van 1,9 -2,0 l/100 km zijn bepaald op basis van de WLTP-procedure (verordening (EU) 2018/1832). Deze waarden worden door de fabrikant in pre-goedkeuringstests gemeten volgens de WLTP-testmethode en kunnen afhankelijk van de definitieve typegoedkeuring aan verandering onderhevig zijn.

AANDRIJFMODUSSELECTIE

Het hybridesysteem biedt u de keuze uit drie verschillende aandrijfmodussen: Hybrid waarbij beide motoren worden gebruikt, Electric, waarbij alleen de elektromotor wordt gebruikt, en E-Save, waarbij de auto alleen op de benzinemotor rijdt om de accu's maximaal opgeladen te houden.

6-TRAPS AUTOMATISCHE TRANSMISSIE

De verbrandingsmotoren van de Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid zijn gekoppeld aan een 6-traps automatische transmissie. Dankzij de innovatieve regelsoftware onderscheidt deze elektronisch gestuurde automaat zich door soepele schakelovergangen voor een optimaal rijcomfort en een snelle respons voor vlotte acceleraties.

 

SELEC-TERRAIN®

De Selec-Terrain®-tractieregeling van de nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid biedt u de keuze vier verschillende rijmodussen om het rijgedrag van de auto aan de weg- en weersomstandigheden aan te passen: Auto, Snow, Sand/Mud en Sport. De Trailhawk®-versie, die alleen als 4xe Plug-in Hybrid verkrijgbaar is, biedt daarnaast nog een vijfde modus: Rock, om ook de meest extreme terreinomstandigheden de baas te kunnen.

 

TREKVERMOGEN

Zoals elke Jeep® heeft de Compass 4xe Plug-in Hybrid een voortreffelijk trekvermogen. Dat maakt hem een ideaal voor bijvoorbeeld het trekken van een caravan, kleine boottrailer of motoraanhanger.*

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Energielabel vanaf

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Overzicht

Nieuwe Jeep® Compass 4xe

Configureren
Configureer uw nieuwe Jeep® Compass 4xe
Testen
Twijfelt u nog? Test uw nieuwe Jeep® Compass 4xe voordat u hem koopt.
Kopen
Heeft u uw auto gekozen? Laat hem niet door uw vingers glippen: koop hem nu of vraag een offerte aan.
Financiering
Kom meer te weten over de financieringsdiensten die FCA aanbiedt.