Modellen

Overzicht

Jeep® Renegade

Benzine - Diesel
110 - 170 pk / 81 - 125 kW
4,4 - 6.9 (l/100km)
5
Euro 6
Handgeschakeld - DDCT Automaat - 9-traps automatisch

Details

Voertuig beschrijving

Inleiding

De meest veelzijdige compacte SUV ooit

 

Met werelden om te ontdekken en avonturen te beleven, verlangt u naar een auto die nagenoeg alles aankan. De nieuwe Jeep® Renegade is ontworpen voor de stad, maar voelt zich even goed thuis buiten de gebaande wegen. Zijn ongeëvenaarde prestaties combineert hij met een eigentijdse uitstraling en een onverschrokken karakter. De nieuwe Renegade is tot in het kleinste detail een echte Jeep®!
Wacht niet langer en stap in een nieuw avontuur met de Jeep® Renegade.

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Design & Comfort

Exterieur
Eigenwijs en helemaal van deze tijd

De nieuwe Renegade luidt een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Jeep in. Hij is ontworpen voor de stad, maar schuwt ook het avontuur niet. Hiervan getuigen de unieke details en stijlelementen die hem direct als échte Jeep herkenbaar maken. Aan de voorzijde wordt de karakteristieke zevensleufs Jeep-grille omsloten door een contrasterende omlijsting in carrosseriekleur, waarbij de diepgelegen ronde koplampen zijn brutale blik versterken. Ook de trapeziumvormige wielkastranden zijn rechtstreeks ontleend aan het Jeep-erfgoed. Als exclusief designelement zijn de achterlichtglazen, de Renegade-badges op de carrosserieflanken en de panelen van het My Sky-open dak voorzien van het 'X'-symbool, dat is geïnspireerd op de versterkingsribben die in militaire jerrycans zijn geperst. Het optionele My Sky-schuifdaksysteem biedt een sensationeel panoramisch uitzicht. Deze en vele andere details maken de nieuwe Renegade - net als zijn beroemde voorgangers - tot een échte Jeep..

 

Interieur
Emotioneel geïnspireerd design

Het interieur van de geheel nieuw ontworpen Jeep® Renegade onderscheidt zich door de innovatieve manier waarop hoogwaardige materialen, sprekende kleuren en state-of-the-art technologie tot één geheel zijn gesmeed. En door de talloze exclusieve details, waaronder diverse slimme opbergmogelijkheden.
De stoere, casual uitstraling in de traditie van het merk Jeep® is aangevuld met een dosis natuurlijke flair die is geïnspireerd op de wereld van de extreme sports. Vloeiende vormen worden afgewisseld met robuuste, functionele details en creëren een uniek design dat een blijvende emotionele indruk maakt.

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Technologie en Veiligheid

UCONNECT™ LIVE
Blijf in contact met uw wereld

 

Wat is uw idee van een perfecte reis? Met Jeep® Renegade en de Uconnect™ LIVE-diensten wordt rijden een ervaring die gedeeld moet worden. Muziek, entertainment, social networking, nieuws en kaarten en zoveel meer. Ontdek het eerste voertuig in zijn categorie dat zijn eigen prestaties kan meten. Blijf verbonden met de wereld en met al uw passies.
Comfort en ontspanning onderweg zijn verzekerd dankzij het Uconnect™ Radio LIVE-aanraakscherm van 5" en 6,5". Met een compatibele Bluetooth®-smartphone hebt u altijd handsfree toegang tot uw muziek, berichten en gesprekken. Bovendien biedt Uconnect™ 6,5" Radio Nav LIVE u een navigatiesysteem met toonaangevende 3D-weergave en een gps-ontvanger met Assisted-GPS-sensoren, die uw exacte postitie bepalen in zones waar gps-signalen gehinderd worden. Met Jeep® Skills, een nieuwe update op uw Jeep® Uconnect™ LIVE,heeft u ook toegang tot uw rijgegevens, instellingen en routes.

 

Jeep® Renegade
Veilige kleine SUV auto

 

Veiligheid is een eerste vereiste om van het rijden te kunnen genieten. Met meer dan zestig standaard en optionele veiligheidsvoorzieningen loopt de nieuwe Jeep® Renegade voorop op het gebied van de actieve en passieve veiligheid. Zo beschikt hij als eerste in zijn klasse over waarschuwingssystemen voor botsing op een voor- of tegenligger en het onbedoeld verlaten van de rijbaan:

  • Forward Collision Warning-systeem
  • LaneSenseTM-systeem
  • Blind Spot Monitorin
  • Adaptive Cruise Control
  • Parkiew
  • Keyless Enter-n-go
  • Hill Descent Control (HDC)

 

 

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Energielabel vanaf

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Overzicht

Jeep® Renegade

Configureren
Configureer uw nieuwe Jeep Renegade
Testen
Twijfelt u nog? Test uw nieuwe Jeep Renegade voordat u hem koopt.
Kopen
Hebt u uw auto gekozen? Laat hem niet door uw vingers glippen: koop hem nu of vraag een offerte aan.
Financiering
Kom meer te weten over de financieringsdiensten die FCA aanbiedt.