Jeep® Renegade 4xe Plug-in hybride

Catalogusprijs vanaf € 42.990
Modellen

Overzicht

Jeep® Renegade 4xe Plug-in hybride

Hybrid
190 – 240 PK
1,9 - 2,0 (l/100 km)
5
44 - 46 (g/km)
Aut, 6 Man

Details

Overzicht

EEN NIEUW MOBILITEITSCONCEPT 'BY JEEP®'

Door zijn wereldvermaarde 4x4-techniek te combineren met elektrisch vermogen, stelt Jeep® nieuwe norm op het gebied van hybrideaandrijving. Aangevuld met een brede waaier aan online diensten en connectiviteitsoplossingen introduceert het hiermee een innovatief mobiliteitsconcept dat u ook in de toekomst verzekert van de vrijheid die diep in het merk-dna verankerd ligt.

EENVOUDIG OPLADEN

De nieuwe Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybride is standaard uitgerust met oplaadkabels waarmee u de batterij gewoon kan opladen aan een stopcontact thuis. Ga voor supersnel volledig opladen met de nieuwe easyWallbox, de intelligente oplaadset die u makkelijk thuis kan installeren. Hij is beschikbaar als optie, net als de mode 3 oplaadkabel voor publieke oplaadstations, die automatisch de oplaadcapaciteit aanpast om een mogelijke stroomonderbreking te voorkomen.

Contact us for more info on this vehicle

Capaciteiten

OP WEG NAAR EEN NIEUWE TOEKOMST

Het nieuwe hybride 4x4-systeem van de Jeep® Renegade 4xe Plug-in Hybrid biedt niet alleen meer veiligheid en betere rijeigenschappen, maar draagt ook bij aan een duurzamere wereld.

DRAAG BIJ AAN EEN BETER LEEFKLIMAAT

Dankzij het gecombineerd gebruik van een verbrandings- en een elektromotor bedraagt de CO2-emissie van de Jeep® Renegade 4xe Plug-in Hybrid slechts 49 g/km (Limited Business uitvoering). In de elektrische modus rijdt u zelfs helemaal emissievrij.

SCHOON EN ZUINIG

Het hybridesysteem is specifiek ontworpen om het brandstofverbruik en de emissies te beperken. In de elektrische aandrijfmodus is de efficiency maximaal: in deze stand heeft de auto een bereik van zo'n 50 kilometer, wat voor de dagelijkse ritten in en om de stad meestal voldoende zal zijn.

SNELLE SPRINT

De combinatie van een verbrandingsmotor en een elektromotor verschaft de Renegade 4xe Plug-in Hybrid een verrassend potentieel voor sportieve prestaties: dankzij het grotere en direct beschikbare koppel van de elektromotor sprint de variant met een systeemvermogen van 240 pk/176 kW in slechts 7,1 seconde vanuit stilstand tot 100 km/h!

SCHAKELCOMFORT

De benzinemotor is gekoppeld aan een zestraps automatische transmissie die zich onderscheidt door nagenoeg schok- en geluidloze schakelovergangen. In combinatie met de volautomatische en traploze verdeling van het elektrische aandrijfkoppel op de achteras en het koppel van de verbrandingsmotor op de voorwielen, zorgt dit voor een uitzonderlijk comfortabel rijgedrag, zowel in de stad als op de snelweg.

KEUZE UIT DRIE AANDRIJFMODI

Het hybridesysteem biedt u de keuze uit drie verschillende aandrijfmodi: Hybrid waarbij beide motoren worden gebruikt, Electric, waarbij alleen de elektromotor wordt gebruikt en de auto dus emissievrij rijdt, en e-Save, waarbij de auto alleen op de benzinemotor rijdt om de accu's maximaal opgeladen te houden. Voor maximale sportieve prestaties kunt u de Sport-modus van de Selec-Terrain®-regeling inschakelen.

Contact us for more info on this vehicle

Motoren

VEREENDE KRACHTEN

De twee krachtbronnen van de Renegade 4xe Plug-in Hybrid leveren samen een indrukwekkend vermogen: 240 pk/176 kW voor de sterkste variant met 180pk-benzinemotor. Wanneer al die kracht wordt aangesproken, resulteert dat in een sprint van 0 tot 100 km/h in slechts 7,1 seconde.

Verbrandingsmotor - 1.3 turbo-benzinemotor 130 PK

1.3 GSE turbo-benzinemotor is behalve in de variant van 180 pk ook verkrijgbaar in een versie van 130 pk/110 kW. In combinatie met de elektromotor van 60 pk/44 kW levert dat een systeemvermogen op van 190 pk/154 kW.

 

Elektromotor - Jeep®-elektromotor 60 PK

Met een CO2-emissie van 0 en een nagenoeg stille werking, is de elektromotor niet alleen vriendelijk voor het milieu en het leefklimaat in de stad, maar ook voor uw portemonnee: door volledig elektrisch te rijden bespaart u flink op de brandstofkosten.

Contact us for more info on this vehicle

Technologie

MOBILITEIT VAN DE TOEKOMST

Het Uconnect™-scherm in het dashboard biedt u toegang tot alle instellingen en info-functies voor de hybrideaandrijving en rijassistentiesystemen van de nieuwe Jeep® Renegade 4xe Plug-in Hybrid.

INFODISPLAY

Het 7-inch infodisplay in het instrumentenpaneel geeft u een overzicht van de belangrijkste rijgegevens en houdt u permanent op de hoogte over de status van het elektrisch aandrijfsysteem. Zo kunt u onder andere permanent de conditie en het laadniveau van het accupakket bewaken. Welke informatie precies wordt weergegeven, kunt u zelf instellen met behulp van de toetsen op het stuurwiel.

UCONNECT™ NAV

Het interactieve Uconnect™ NAV-systeem onderscheidt zich door de uiterst intuïtieve bediening via het 8,4-inch HD-touchscreen. Voor het bladeren door de schermen of het selecteren van functies kunt ook spraakcommando's of de toetsen op het stuurwiel gebruiken. Zo kunt u uw blik veilig op de weg gericht houden.

E-COASTING

De e-Coasting-functie maakt bijladen van het accupakket tijdens het rijden mogelijk. Het systeem maakt hiervoor gebruik van het negatieve koppel dat bij het afremmen op de motor ontstaat.

UCONNECT™ SERVICES

Na installatie van de Jeep®-app op uw telefoon hebt u via het infotainmentsysteem van de auto toegang tot de Uconnect™ Services die het rijden nog leuker en makkelijker maken. Hiermee kunt u onder andere op afstand het laadniveau van de accu's controleren en laadsessies programmeren. Het is zelfs mogelijk het interieur voor vertrek alvast voor te koelen, direct vanaf uw smartphone!

DOWNLOAD MY UCONNECT™

Download de app Jeep® vanuit de App Store of vanaf Google Play en ontdek alle mogelijkheden van Uconnect™ Services!

SMARTPHONE-INTEGRATIE

Dankzij de ondersteuning van Apple CarPlay en Android Auto™ kunt u eenvoudig uw telefoon aan het Uconnect™-systeem koppelen om onderweg toegang te hebben tot uw contacten, muziek, navigatie-apps en nog veel meer. Andersom kunt u de belangrijkste apps van uw telefoon ook eenvoudig bedienen via het touchscreen in het dashboard of met de toetsen op het stuurwiel.

Contact us for more info on this vehicle

Veiligheid

ALLROUND BESCHERMING

Wie het avontuur zoekt, zorgt als eerste dat hij de veiligheid op orde heeft. Daarom beschikt de Jeep® Renegade 4xe Plug-in Hybrid over ruim zestig actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen, waaronder een complete set airbags: twee meertraps frontairbags, twee gordijnairbags over de volle lengte van het inzittendencompartiment, twee zijairbags in de voorstoelen en een knieairbag voor de bestuurder.

RIJASSISTENTIE

Wanneer uw aandacht in het verkeer even verslapt, kunt u altijd rekenen op de innovatieve rijassistentiesystemen van de Jeep® Renegade 4xe Plug-in Hybrid.

BLIND SPOT MONITORING MET REAR CROSS PATH DETECTION

Dit dodehoekbewakingssysteem houdt constant toezicht op de zogenaamde dode hoek naast en achter de auto. Wanneer in deze gebieden andere weggebruikers worden waargenomen, wordt u hierop geattendeerd met een oplichtend waarschuwingssymbool in de betreffende buitenspiegel

LANE DEPARTURE WARNING PLUS

Deze rijbaanassistent bewaakt met een camera de rijbaanmarkeringen en waarschuwt u wanneer u deze dreigt te overschrijden zonder dat u eerst de richtingaanwijzer hebt ingeschakeld. Wanneer dat toch gebeurt, spoort het systeem u met lichte tegendruk in het stuurwiel tot een corrigerende actie aan.

ACTIEVE NOODSTOPASSISTENTIE

Deze functie brengt bij een dreigende aanrijding het remsysteem alvast op druk om een snellere respons bij een noodstop mogelijk te maken. Indien nodig worden de remmen bediend om een ongeval te voorkomen.

ALERTHEIDSASSISTENTIE

Dit systeem herkent tekenen van concentratieverlies bij de bestuurder. Indien dit het geval is, wordt u met een tekstbericht en een oplichtend waarschuwingssymbool in het infodisplay gewaarschuwd om tijdig een pauze te nemen.

FORWARD COLLISION WARNING PLUS

Dit preventieve botswaarschuwingssysteem maakt gebruik van radarsensoren in de voorbumper die detecteren wanneer de auto te snel een ander voertuig nadert en attendeert u hierop met een geluidssignaal. Indien nodig helpt het systeem actief om een botsing te voorkomen of de gevolgen ervan te beperken.

PARKVIEW® ACHTERUITRIJCAMERA

De ParkView®-achteruitrijcamera biedt via het infotainmentscherm in het dashboard een perfect zicht op de zone direct achter de auto. Meebewegende hulplijnen in het beeld en geluidssignalen maken het inparkeren nog makkelijker.

PARKSENSE®-PARKEERHULPSYSTEEM

Dit actieve parkeerhulpsysteem herkent een geschikte parkeerplaats en neemt indien gewenst daarna de besturing van de auto over. Met gesproken instructies en aanwijzingen op het infodisplay in het instrumentenpaneel laat het u weten wanneer u moet schakelen, remmen of gas geven. Het systeem kan u ook assisteren bij het uitparkeren.

Contact us for more info on this vehicle

Exterieur

KIES UW EIGEN WEG

Met zijn traditionele Jeep®-grille met zeven koelsleuven toont de Renegade 4xe Plug-in Hybrid zijn roots. En met zijn 4xe-badge en exclusieve blauwe exterieurdetails wijst hij de weg naar een duurzame toekomst.

4xe-BADGES

Met de 4xe-badges op de carrosserieflanken onderstreept de Jeep® Renegade 4xe Plug-in Hybrid zijn duurzame karakter.

LED-KOPLAMPEN

De led-lampen in de koplampen hebben een 50% hogere lichtopbrengst dan conventionele halogeenlampen. Daarnaast onderscheiden ze zich door een aanzienlijk lager energieverbruik en een levensduur die in principe even lang is als die van de auto, zodat het vervangen van defecte lampen niet langer nodig is.

NIEUWE LOOK

De herziene frontgrille, lagere voorbumper en nieuwe dakrails geven het exterieur een frisse nieuwe uitstraling.

Contact us for more info on this vehicle

Interieur

FUNCTIONEEL EN STIJLVOL

Ruimte, comfort en ergonomie maken van het interieur een omgeving die uitblinkt in functionaliteit. Stijl is echter allerminst over het hoofd gezien en door een keuze te maken uit de beschikbare bekledingsstoffen en kleurstellingen kunt u daar een eigen touch aan geven.

Hybrid Electric Pages

De Hybrid Electric Pages van het Uconnect™-infotainmentsysteem geven u een compleet overzicht van de werking en status van het hybridesysteem: laadniveau, geprogrammeerde en historische laadsessies, oplaadinstellingen en nog veel meer. Een schematische animatie van de energiestroom in de auto geeft exact aan wat het actuele stroomverbruik is en hoeveel energie via e-Coasting en e-Braking wordt teruggewonnen.

 

Kies de meest geschikte aandrijfmodus

Het hybridesysteem biedt u de mogelijkheid voor elke rit de meest geschikte aandrijfmodus te kiezen: met de keuzetoetsen in de middenconsole switcht u eenvoudig tussen Hybrid, Electric en eSave.

7-inch kleurenscherm

Op het infodisplay in het instrumentenpaneel kunt u in één oogopslag het laadniveau van de accu's, het energieverbruik en de ingestelde aandrijfmodus bekijken. Het scherm toont u ook hoe energiezuinig u rijdt, zodat u de beschikbare accucapaciteit maximaal kunt benutten.

 

e-Coasting

De e-Coasting-functie maakt bijladen van het accupakket tijdens het rijden mogelijk. Het systeem maakt hiervoor gebruik van het negatieve koppel dat bij het afremmen op de motor ontstaat.

TWEE CONCEPTEN VOOR OPEN RIJDEN

De Jeep® Renegade 4xe Plug-in Hybrid is leverbaar met twee verschillende opendakopties: een conventioneel tweedelig panoramisch schuif/kanteldak en het exclusieve My Sky-opendaksysteem, waarvan de twee panelen afzonderlijk kunnen worden verwijderd.

COCKPIT

Er is maar één manier om te ervaren wat de cockpit van de Jeep® Renegade 4xe Plug-in Hybrid allemaal te bieden heeft: neem het stuur in uw handen en ontdek het zelf!

Contact us for more info on this vehicle

Energielabel vanaf

Contact us for more info on this vehicle

Overzicht

Jeep® Renegade 4xe Plug-in hybride

Configureren
Configureer uw nieuwe Jeep Renegade 4xe Plug-in hybride
Testen
Heeft u nog niet beslist? Test uw nieuwe auto voordat u hem koopt
Kopen
Heeft u uw auto gekozen? Laat hem niet door uw vingers glippen: koop hem nu of vraag een offerte aan.
Financiering
Kom meer te weten over de financieringsdiensten die FCA aanbiedt.