Jeep® Wrangler Unlimited

Modellen

ACTIES

Bekijk onze acties:

Overzicht

Jeep® Wrangler Unlimited

Benzine - Diesel
200 - 284 pk / 147 - 209 kW
10,8 - 16,1 (l/100Km)
5
Euro 6
5-traps automatisch

Details

Voertuig beschrijving

Inleiding

De Jeep® Wrangler Unlimited kan elk terrein de baas. Zijn aandrijfsysteem is berekend op alle denkbare rijomstandigheden. De wielophanging zorgt voor uitstekende prestaties en flexibiliteit op zowel verharde als onverharde wegen, dankzij de ruime veerwegen en grote asscharnierhoeken. De Trail Rated®-badge op Jeep® 4x4-modellen geeft aan dat deze zijn opgewassen tegen vrijwel alle terreinomstandigheden

Een goede wendbaarheid is essentieel om gevaarlijke situaties en beschadiging van uw auto te voorkomen. Zijn grote bodemvrijheid en de beschermplaten aan de onderzijde geven de Jeep® Wrangler Unlimited een soevereine terreinvaardigheid die u in staat stelt boomstammen, rotsen en ruw terrein te trotseren.

Plassen, kreken en beken kunt u met vertrouwen doorwaden dankzij de hoog geplaatste luchtinlaat en extra afdichtingen van de carrosserie en de elektrische installatie.

 

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Design & Comfort

Exterieur
Onbegrensde vrijheid

 

De Wrangler Unlimited heet niet voor niets Unlimited: zijn mogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd. Zo biedt de modulaire Freedom Top®-hardtop - verkrijgbaar in zwart of carrosseriekleur - verschillende manieren om open te rijden. En wie meer voor de basics gaat, kiest voor de gemakkelijk verwijder- en opvouwbare Sunrider®-softtop.

Ook voor de portieren biedt de Wrangler Unlimited maximale vrijheid: de standaard portieren met metalen ruitframes, centrale vergrendeling en elektrisch bedienbare voorportierruiten, kunt u vervangen door halfhoge portieren die als accessoire leverbaar zijn en waarvoor ook softtop-raamvensters en binnenpanelen met kaartnetten verkrijgbaar zijn. En als het echt avontuurlijk moet, kunt u ook gewoon de portieren verwijderen!

 

Interieur
Premium comfort

 

De Jeep® Wrangler Unlimited heeft het comfortabelste interieur in zijn klasse. Voor de stoelbekleding hebt u de keuze uit hoogwaardige Sedoso-stof of McKinley-leder met accentstiksels. Om het comfort aan boord verder te verhogen, zijn optioneel onder andere stoelverwarming op de voorstoelen en verlichte bekerhouders verkrijgbaar. In combinatie met geheel zwart dashboard. De Jeep® Wrangler Unlimited heeft een stoer, maar toch verfijnd interieur dat zich onderscheidt door een verrassend hoog comfort en de beschikbaarheid van opties als stoelverwarming op de voorstoelen en verlichte bekerhouders.

Het duurzame interieur van de Wrangler Unlimited heeft waterbestendige oppervlakken. In combinatie met de afwateringspluggen in de vloer maakt dat een fikse schoonmaakbeurt met de tuinslang mogelijk.

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Technologie en Veiligheid

Alles om overal te komen

 

ESC - Elektronische stabiliteitsregeling is een geavanceerd rijassistentiesysteem dat de bestuurder helpt de auto onder alle omstandigheden onder controle te houden.

 

Keyless Entry - Met de afstandsbediening kunt u de auto openen en sluiten. Dankzij de Sentry Key®-startblokkering is het nagenoeg onmogelijk zonder de originele sleutel de motor te starten.

 

Bouwkwaliteit - De van hogesterktestaal vervaardigde en stevig in de vloer verankerde B-stijlen bieden extra bescherming bij botsingen van opzij en verhogen de torsiestijfheid van de auto. De brandstoftank bevindt zich veilig tussen de draagbalken van het chassisframe en is voorzien van een 2,5 mm dikke bodembeschermplaat voor extra bescherming in het terrein.

 

Het hoogwaardige Alpine®-audiosysteem onderscheidt zich door een natuurgetrouwe geluidsweergave dankzij een krachtige achtkanaals 368-watt versterker, twee tweeters, een 8-inch subwoofer en vier 6,5-inch speakers, waarvan er twee in de overhead sound bar zijn aangebracht. Ervaar zelf de perfect uitgebalanceerde geluidskwaliteit waar Alpine® om bekendstaat en ontdek de nieuwe norm in auto-hifi. (Standaard op de Sahara- en Rubicon-versies.)

 

Veilig op avontuur

De Jeep® Wrangler Unlimited biedt u en uw dierbaren topklasse veiligheid dankzij zijn constructie op basis van een robuust ladderchassis en een uitgebreid pakket veiligheidsvoorzieningen met onder andere standaard meertraps frontairbags met impact-afhankelijke activering en optionele zijairbags in de rugleuningen van de voorstoelen.

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Energielabel vanaf

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Overzicht

Jeep® Wrangler Unlimited

Testen
Bent u nog altijd onzeker? Test uw nieuwe Jeep Wrangler Unlimited voordat u hem koopt.
Kopen
Heeft u uw auto gekozen? Laat hem niet door uw vingers glippen: koop hem nu of vraag een offerte aan.
Financiering
Kom meer te weten over de financieringsdiensten die FCA aanbiedt.