JEEP® WAVE: EEN WERELD VAN VOORDELEN EXCLUSIEF VOOR LEDEN.

 

 

Jeep Wave® biedt u een reeks exclusieve voordelen en services voor uzelf en uw auto, aangeboden door Jeep® en zijn geselecteerde partners.

 

DRIE JAAR ONDERHOUD VOLGENS HET EASY CARE-PROGRAMMA

Jeep Wave® verzekert u van drie jaar onbezorgd rijplezier volgens het Mopar® Easy Care-programma. Dit omvat de eerste drie reguliere onderhoudsbeurten voor uw nieuwe Jeep, uitgevoerd door speciaal opgeleide Jeep®-monteurs op de momenten dat dit volgens het onderhoudsschema noodzakelijk is.

Hieronder kunt u de status van het Jeep Wave® Easy Care-programma voor uw auto controleren en indien nodig contact opnemen met uw Jeep®-dealer voor het boeken van een onderhoudsbeurt.

EXCLUSIEF SERVICENUMMER VOOR LEDEN

Jeep Wave® biedt u toegang tot het gratis servicenummer van Jeep® Customer Care: 00 800 0426 5337. Hier kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week terecht voor pechhulp. Voor overige vragen is het nummer bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van negen uur 's ochtends tot 7 uur 's avonds.

EXCLUSIEVE VOORDELEN

Jeep Wave® biedt u een reeks exclusieve voordelen. Zo kunt u profiteren van aanbiedingen en kortingen speciaal voor leden en ontvangt u uitnodigingen voor evenementen die worden georganiseerd door Jeep® en zijn partners.

JJ EXPERIENCE

Jeep Wave® biedt u de kans de wereld van Juventus van nabij te beleven via onder andere exclusieve VIP-arrangementen. Volg de Wave-community om te ontdekken welke evenementen rond de Italiaanse kampioensclub er binnenkort op het programma staan!

PERSOONLIJKE ACCOUNT VOOR MOPAR® E-STORE

Als Jeep Wave®-lid hebt u een eigen account voor de Mopar® e-Store. Hier vindt u persoonlijke aanbiedingen voor services en aantrekkelijke kortingen op originele onderdelen en accessoires voor uw Jeep.

MODELLEN DIE TOEGANG GEVEN TOT JEEP WAVE®